Poznaj biuro prasowe Antal

Biuro prasowe Antal powstało z myślą o wszystkich poszukujących informacji związanych z rekrutacją i rynkiem pracy. Tutaj znajdziecie Państwo najświeższe raporty i przeczytacie o najnowszych trendach, a nasi eksperci chętnie podzielą się wiedzą branżową i odpowiedzą na pytania nurtujące zarówno pracodawcę, jak i kandydata.

Jakie rozwiązania wprowadziliśmy, by ułatwić Państwa pracę?

Podział na kategorie:

• Aktualności
    Ile zarabia dziś specjalista i menedżer? Jak wygląda sytuacja na rynku pracy? Czego oczekuje kandydat i na czym zależy pracodawcy? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdą Państwo w zakładce Aktualności.
  • Raporty
    Kategoria raporty to błyskawiczny dostęp do aktualnych danych rynkowych i analiz eksperckich, które w Antal publikujemy już od 20 lat. Jest to między innymi: raport „Aktywność specjalistów i menedżerów na rynku pracy” (zagadnienia aktywności, mobilności zawodowej i geograficznej, popytu i podaży kompetencji na rynku); „Raport Płacowy Antal”; raport „Odpływ pracowników z organizacji” (poświęcony zjawisku attrition).
  • Artykuły branżowe
    W Antal rekrutujemy w ramach 10 dywizji, które obejmują branże: bankowość i ubezpieczenia, inżynieria, logistyka, produkcja, transport i spedycja, energetyka, budownictwo, motoryzacja, finanse i księgowość, HR, IT, prawo, branża farmaceutyczna oraz sprzętu medycznego, sprzedaż, marketing i FMCG. Jeżeli interesują Państwa teksty poświęcone tematyce branżowej, zapraszamy do tej kategorii.
  • Trendy i porady
    Tutaj przekuwamy wiedzę w praktykę. Tłumaczymy oraz identyfikujemy nowe trendy rynkowe, a także radzimy zarówno pracodawcy, jak i kandydatowi - jak odnieść sukces na dzisiejszym rynku pracy.
  • Eksperci
    Do Państwa dyspozycji jest 130 ekspertów Antal wyspecjalizowanych w różnych obszarach branżowych.
  • Opublikowane
    Archiwum opublikowanych już informacji prasowych i tekstów eksperckich.
  • Kontakt
734@2_antal_home-pageeee.png

To jednak nie wszystko...

Zdajemy sobie sprawę z tego, że w mediach liczy się szybki przekaz informacji, dlatego przygotowaliśmy dla Państwa narzędzia, które maksymalnie usprawnią korzystanie z naszych materiałów.
  • Press Kit
    Zawiera logotypy Antal oraz zdjęcia naszych ekspertów.
  • Pobierz wszystkie załączniki
    Za pomocą tej funkcji mogą Państwo pobrać wszystkie materiały dołączone do informacji prasowych – zdjęcia, wykresy, infografiki.
  • Kopiuj/drukuj tekst
    Korzystając z tej funkcji można szybko i sprawnie pobrać lub wydrukować czystą treść komunikatu, wyczyszczoną z formatowania.
734@2-antal_story-pagee.png
Pojawiły się dodatkowe pytania? Na wszystkie chętnie odpowie
specjalista ds. PR w Antal Karina Chowaniak.
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.